Netinilmaiset.fi on kotisivu, johon on kerätty Internetistä löytyviä kampanjalinkkejä. Voit tilata ilmaisia näytteitä (lehdet, tuotenäytteet, tutustumispakkaukset) tai hyödyntää edullisen tarjouksen. Leffoja voit tilata alkaen 1 euro + pieni toimitusmaksu. Tulostinmustekaupat netissä tarjoavat uusille asiakkaille mustepatruunan ilmaiseksi (vain osa toimituskulusta veloitetaan). Lehtitalojen arvonnoissa voit voittaa ison summan rahaa tai hyödyntää tarjouksia: lehtitilaus esim. -50% ja vaihtuva tilaajalahja kaupan päälle.

Hyvä tietää: Netinilmaiset.fi ei itse myy tai lähetä mitään näytteitä/tuotteita. Tälle nettisivustolle vain kerätään Internetistä löytyviä yritysten linkkejä. Jos tilasit esim. tuotenäytteen tai jonkin tarjoustuotteen ja haluat kysyä toimituksesta, ota yhteys suoraan myyjään, yhteystiedot löytyvät linkkien kautta. Kaikki tilaustiedot menevät suoraan valmistajalle/ myyjälle. Tämän sivuston ylläpito ei näe näitä tietoja ja emme siksi pysty vastaamaan esittämääsi kysymykseen toimitusajoista ym.

Kaikkien linkkien toimivuus tarkistetaan ajoittain, mutta esim. tuotenäytteet voivat loppua kesken. Toimimattomat linkit poistetaan sivuston päivitysten yhteydessä. Jos näyte on loppunut ja et sitä saanut, pahoittelemme tilannetta, mutta valitettavasti emme voi asiaan vaikuttaa. Näytteet jaetaan "aikainen lintu madon saa" -periaatteella eli tilaus-järjestyksessä kunnes näytteet loppuvat. Linkkejä klikkaamalla näet aina päivitetyt tiedot kampanjasta/tarjouksesta (tämän sivuston päivityksissä voi olla viivettä). Tätä sivustoa ylläpidetään niiden ihmisten iloksi, jotka ovat ilmaisnäytteistä tai edullisista kampanjoista kiinnostuneita, jotta kyseiset linkit voisi löytää kätevästi ja nopeasti 1 paikasta.

Jos nettiselaimessasi on mainostenesto päällä, et välttämättä näe tarjouksia tai pysty avaamaan linkkejä. Halutessasi voit kytkeä nettiselaimesi adblockin väliaikaisesti pois päältä nähdäksesi sivun sisällön. Jos esim. alla olevaa mainosta klikatessa ruudulle tulee pelkkää virhetekstiä, selaimen välimuistin tyhjentäminen ja selaimen avaaminen uudelleen voi auttaa ongelman korjaamiseksi (tällaisista ongelmista on joskus hyvin harvoin raportoitu ja tilanteen pitäisi selvitä näillä ohjeilla).

 
Homeenter
Kampanjasta voi tilata karvanpoistosetin kotiin 0 euroa + pk.
Homeenter
Lue helpot ohjeet ja tilaa ilmaisia mustetuotteita kotiin nettikaupoista.