Suosittu lelupaketti pienelle lapselle/vauvalle kotiin 0 e on nyt harmittavasti loppunut. Jos olet odottava äiti, Libero-kerhon linkki kannattaa ehdottomasti katsoa. Paljon hyötytietoa tulevalle äidille ja suosittu Libero-laukku ilmaiseksi kun lapsi syntyy. Myös DryNights-kampanja on 100% ilmainen, voit tilata vaippanäytteen kotiin. Lisäksi voi harkita myös ilmaisen musteen tilaamista tulostimeesi, luultavasti tulee hyötykäyttöön jossain vaiheessa kun vanha loppuu. Ohjeita voi lueskella tekstistä alla.
Linkkien toimivuus tarkistettu: 11.5.2022
Homeenter
Libero-kerhon ohittamaton tarjous jos olet nyt/piakkoin raskaana tai vauvan äiti.
Homeenter
Ilmainenmuste.fi kertoo, miten tulostimen omistaja voi tilata netistä ilmaisen näytteen.
Homeenter
Tilaa ilmainen Ikea Family -kortti, saat ajoittain ilmaiset kahvit kahviosta ja alennuksia.
DryNights ilmainen tuotenäyte yökastelun avuksi, ei edes postimaksua. Linkki
Libero-klubi on myöskin ilmainen, uudelle äidille vaippoja ja tarvikkeita. Linkki
Inkclub-nettikaupasta voi tilata ilmaisen näytteen kotiin. Linkki
Finink-mustenettikaupasta voi tilata ilmaisen näytteen kotiin. Linkki
Homeenter
Telian nettikilpailussa arvotaan PlayStation 5 -pelikonsoli, osallistuminen on ilmaista.

Osallistu DNA:n ilmaiseen kilpailuun jättämällä yhteystietosi, arvotaan Applen läppäri.

Ylläpidon kommentti: Liberon kampanjasivusto kannattaa tosiaan lukaista läpi jos olet tuleva äiti. Saat Libero-laukun ja tosi paljon hyötytietoa. Samoin DryNights-linkki on hyvä jos vaippanäytteen hankinta on ajankohtaista. Alla on myös 1 hyvä vinkkisivu mainittuna. Jos omistat tulostimen, on hyvä tietää muutama tärkeä säästövinkki ennen kun ostaa tulostimeen mustetta, hintaero eri myymälöiden välillä voi olla varsin huomattava.

Ilmainenmuste.fi tilausohjeet. Jos omistat tulostimen ja tarvitset siihen mustetta, kannattaa lukea säästövinkit linkin kautta. Eri verkkokaupoista voi tilata ilmaisia tuotteita, lisäksi säästövinkeillä säästää kymmeniä euroja kun seuraavan kerran on ajankohtaista ostaa mustetta. Netin kautta tilaamalla hinta on yleensä aivan eri kuin kaupoissa.

Homeenter


Toivottavasti tulisi pian taas muitakin kampanjoita saataville lapsiperheille, mutta näillä mennään nyt toistaiseksi, muita hyviä tarjouksia ei ole tullut nyt saataville...